Fifty Box Taxi TV

Content on demand

Meetbare één-op-één communicatie in beeld en geluid met de interactiviteit van het internet.

Bereikt u uw klanten?

Aandacht krijgen van de klant. Een overvloed aan middelen staat ter beschikking om een product of dienst onder de aandacht van een consument te brengen. Radio, televisie, billboards, tijdschriften en dagbladen brengen dagelijks producten onder de aandacht van de gewilde klant. Maar hebben die op de massa gerichte middelen ook het effect dat u wenst? Hoewel er veel moeite wordt gestoken in het boeiend maken van de roep om aandacht, is het gemakkelijk voor de kijker of luisteraar om op een ander kanaal af te stemmen of voor de lezer om onbelemmerd een bladzijde om te slaan.

Aandacht vasthouden...

Hoe mooi is het om de aandacht van een klant te krijgen, in een omgeving waar hij niet wordt afgeleid. Waar de klant kan reageren op de aangeboden informatie.

Wij kunnen helpen!

Fifty Box voorziet in taxi's door middel van Taxi TV met touchscreen en bijbehorend geluid de klant van entertainment, informatie en reclameboodschappen. Precies wanneer die klant een moment van rust heeft en elk stukje gesponsorde informatie of reclameboodschap wordt ervaren als prettige afleiding. Zie onze promo (30MB) of reserveer een rit in een pilot taxi voor een eerste indruk.


Investeren? Gebruik de per e-mail of post ontvangen URL, of zend ons een e-mail.
login
Fifty Box Taxi TV